r klientët

E krijuar për klientin!

Menuja Dixhitale është e krijuar për klientin dhe është e aksesueshme për çdo paisje celulare përmes një metode tepër të thjeshtë e cila mundëson siguri për shëndetin e të gjithëve!
E përshtatshme për çdo sistem operativ
34+
Klientë
75+
Shërbime Digjitale
151+
Projekte
1350+
Grupe të Përfshira
App Block One

Krijoni dhe Rregulloni procesin tuaj të punës!

Menutë e printuara janë të vështira për tu mirëmbajtur, duke filluar nga ndryshimi i një çmimi ose emri të një pjate, te shtimi i një artikulli të ri. Kjo është arsyeja pse një menu dixhitale është opsioni juaj më i mirë. A ndryshoi çmimi i një përbërësi? A ka ndonjë artikull sezonal që duhet të azhornohet vazhdimisht? A keni pjatë speciale mujore, javore apo ditore? Me Menunë Dixhitale këto nuk janë më një problem!

Përmes Menusë Dixhitale ju jeni në përputhje me protokollin anti-COVID nga strukturat shëndetësore

Përdorni menunë dixhitale si alternativën kryesore për të ndihmuar stafin dhe klientët tuaj të qëndrojnë të sigurt. Me mundësinë e menusë dixhitale ju i përshtateni protokollit të ri të masava anti-COVID-19 që sugjeron përdorimin e menuve dixhitale në vend të atyre të printuara. Shmang infektimin, qëndro i sigurt, mbro klientin!
Section Image oNe
Section image 2
Vesioni Demo

Dëshironi të shihni si funksionon?
Më poshtë gjendet demo sipas planeve tona!

Integrations

We use some plugins to do premium
quality integrations

Elementor
Finger Print
Integration
Consoles
Google
PayPal
Stripe
Map
Share
HTML5
Envato
Planet

Çmimet tona janë më të mirat
në treg!

BASIC

29€

NË VIT
 • Krijim i kodit QR unik dhe i personalizuar për restorantin tuaj
 • 1 Gjuhë
 • 2 Kategori Menu
 • 10 produkte / kategori
 • Produkte me Foto
 • Skanime pa Limit
 • Menu e aksesueshme nga çdo lloj pajisje (PC, tablet, telefon)
 • 365 ditë në vit mbështetje teknike
STANDARD

129€

NË VIT
 • Krijim i kodit QR unik dhe i personalizuar për restorantin tuaj
 • 10 Kategori Menu
 • 10 produkte / kategori
 • Skanime pa Limit
 • Produkte me Foto
 • Menu në 4 gjuhë
 • 365 ditë në vit mbështetje teknike
PREMIUM

199€

NË VIT
 • Krijim i kodit QR unik dhe i personalizuar për restorantin tuaj
 • Kategori Menu pa Limit
 • Produkte me Foto
 • Skanime pa Limit
 • Mundësi për Thirrjen e Kamarierit
 • Porositje përmes Modulit
 • Mundësi për porositje delivery
 • Mundësi për porositje take-away
 • Panel Administrimi
 • Vendosje në Gjuhë pa Limit
 • 365 ditë në vit mbështetje teknike
PREMIUM

$99.99

UNLIMITED ACCESS
 • 1000 GB Disk Space
 • 20 Sub Domains
 • Webmail
 • SSL
 • Phone Support
STANDARD

$149.99

LIMITED ACCESS
 • 2000 GB Disk Space
 • 25 Sub Domains
 • Webmail
 • SSL
 • Phone Support
PREMIUM

$199.99

UNLIMITED ACCESS
 • 3000 GB Disk Space
 • 30 Sub Domains
 • Webmail
 • SSL
 • Phone Support
Blog

We want to share our succes
by our latest blog.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and type
setting industry. Lorem Ipsum has been the industrys stan
dard dummy text ever since the 1500s.
Team member

Really we have an expert team
to develop many apps!

Kontakt

Plotëso formularin e mëposhtëm,
për të provuar dhe blerë paketat!

PYETJE

Përgjigjet e disa prej
pyetjeve tuaja!

Çfarë duhet të kem paraprakisht për menunë dixhitale?

Thjesht një menu në format elektronik (Word ose PDF) dhe një logo e restorantit, barit ose hotelit tuaj në format dixhital (PNG ose SVG). Ne na duhen një listë të të gjitha pjatave, çmimet dhe përshkrimi dhe se si e organizoni ju atë. Nga këto ne mund të fillojmë të krijojmë menunë dixhitale. Në varësi të planeve që ne ofrojmë, do të na duhen dhe fotot për secilën pjatë.

Sa shpejt mund të bëhet?

Në të vërtetë shumë shpejt. Ne fillojmë punën që në momentin që marrim informacionin e duhur dhe këstin e parë të pagesës. Gjithashtu në disa raste, në varësi të problemeve të ndryshme që kanë të bëjnë me informacionin e dërguar mund të ketë vonesa.

Si skanohet një QR Kod?

Në varësi të paisjes celulare, me shumë gjasa mund të keni një aplikacion lexues ose skaner për QR Code në celularin tuaj. Provoni të hapni kamerën e celularit dhe mbajeni atë për disa sekonda në një QR Code dhe do tju shfaqet një tabelë e asaj çfarë skaneri përmban. Nuk punon ende? Mos u shqetëso, mjafton të instalosh një aplikacion nga dyqanet e shkarkimeve dhe gjithçka do të funksionojë.

Çdo telefon është I përshtatshëm?

Po, çdo smartfon në treg ka mundësi për të skanuar një kod QR. Në shumicën e smartfonëve klienti mjafton që të hapi aplikacionin e kamerës në celularin e tyre dhe ta skanojë. Nëse telefoni I përket një modeli të vjetër, ky nuk është problem. Klienti mjafton të skanojë një aplikacion të pales së tretë në dyqanet respective sipas llojit të paisjes, Android ose iOS.

Çfarë është një QR Kod?

QR code do te thote kod me pergjigje te menjehershme. Eshte nje kod bidimensional qe ofron avantazhe te shumta: mund te permbaje nje sasi te madhe informacioni, mund te kryeje nje telefonate, SMS, MMS, e-mail ose te lidhet me internetin thjesht nepermjet nje "Click".